• La reducere!
First alt text
  • First alt text

Bio Rosii pulbere 250g

23,99 lei

Rosiile pudra se pot folosi tot timpul anului in diverse preparate culinare, de la ciorbe la tocanite sau sosuri delicioase pentru paste. .

Cantitate
In Stock

  Politica de livrare

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 150lei

  Politica de securitate

Puteți plati convenabil și sigur cu cardul sau alegeti plata la livrare!

  Politica de returnare

Conditiile receptionarii coletului si returnarea produselor !

Rosiile pudra se pot folosi tot timpul anului in diverse preparate culinare, de la ciorbe la tocanite sau sosuri delicioase pentru paste.
Produs certificat ecologic.
Ingrediente: rosii pudra din agricultura ecologica.
Informatii nutritionale Valori medii pentru 100g Energie 1263 kj / 302 kcal Grasimi 0 g Grasimi saturate 0 g Glucide 75 g Zaharuri 44 g Fibre 17 g Proteine 13 g Sare 0,03 g Tara de origine: China Rosiile sunt una dintre legumele cu cel mai scazut nivel de calorii, ele continand numai 18 calorii la 100 g.
Cu toate acestea, ele sunt o sursa excelenta de antioxidanti, fibre, minerale si vitamine.
Datorita beneficiilor sale multiple este adesea recomandata de catre dieticieni si nutritionisti in curele de scadere a colesterolului si in programele de pierdere in greutate.
Este stiintific dovedit ca antioxidantii prezenti in rosii ofera protectie impotriva cancerului, inclusiv a cancerului de colon, de prostata, de san, endometrial, pulmonar si in tumorile pancreatice.
Licopenul, un antioxidant din clasa flavonoidelor, este prezent in rosii.
Soiurile de rosii sunt concentrate mai ales in acest antioxidant.
Impreuna cu carotenoizi, acesta are capacitatea de a proteja celulele si alte structuri ale corpului de radicalii liberi de oxigen.
Studiile au aratat ca licopenul previne deteriorarea pielii ca urmare a expunerii la razele ultra-violete (UV) si ofera protectie impotriva cancerului de piele.
Zeaxantina este un alt compus bogat in flavonoizi prezent din abundenta in aceste legume.
Zeaxantina ajuta la protejarea ochilor de degenerescenta maculara atribuita varstei (ARMD).
Aceste legume contin cantitati semnificative de vitamina A, si flvonoizi antioxidanti, cum ar fi beta si alfa- carotenoizi, xanthins si luteina.
In total, acesti compusi bogati in pigmeti sau dovedit a avea proprietati antioxidante ce ajuta la mentinerea vederii, mentinerea sanatatii membranelor mucoaselor si a pielii, si a sanatatii oaselor.
Consumul de legume si fructe naturale bogate in flavonoizi este recunoscut pentru protejarea organismului impotriva cancerului pulmonar si cel al cavitatii bucale.
In plus, ele sunt, de asemenea, o sursa buna de Vitamina C (asigura 21% din cantitatea zilnica recomandata la 100 g), consumul de alimente bogate in vitamina C ajuta organismul in a dezvolta rezistenta impotriva agentilor infectiosi si in eliminarea radicalilor liberi.
.

STY-RF_329

Fisa Date Produs:

Caracteristici
Bio

Referinte Specifice

Ti-ar Placea

Comentarii (0)

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și: