.
 • Numerar La Primirea Coletului 

  Achitati Contravaloarea Comenzii La Curier In Momentul Primirii Coletului La Adresa Indicata De Dumneavoastra. In Cazul In Care Nu Sunteti La Adresa In Momentul Sosirii Curierului, Puteti Apela La O Alta Persoana Pentru Receptionarea Acestuia. 

 • Plata Online Cu Cardul 

  Puteti Efectua Plata Online Cu Cardul Dumneavoastra, In Conditii De Siguranta Deplina Prin Procesatorul De Plati PayLike. 

Cardurile Acceptate La Plata Sunt VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD Si MAESTRO.

In Momentul In Care Selectati Aceasta Metoda De Plata, La Apasarea Butonului  Veti Fi Redirectionat Catre O Pagina Securizata A Procesatorului De Plati Unde Trebuie Sa Introduceti Datele Cardului Dumneavoastra. Deoarece Datele Dumneavoastra Personale Sunt Confidentiale, Acestea Sunt Criptate Si Vor Fi Procesate Direct De Catre Banca Emitenta A Cardului Si Nu Sunt Disponibile Angajatilor Saty Bio Store Sau Oricaror Altor Persoane Neautorizate.

.

.

  • Conditii de livrare si cost de transport:

   1. Livrarea Produselor Comandate Se Efectueaza Prin Curier Rapid Intr-Un Interval De 24h-48h Lucratoare Din Momentul Validari Comenzii De Catre Un Operator Al Magazinului In Orice Localitate Din Romania

   2. Comenzile Cu O Valoare Mai Mare De 150 Lei Beneficiaza De Transport GRATUIT.

   3. Costul Transportului Prin Curier Rapid Este De 15 Lei Pentru Comenzi Mai Mici De 150 Lei .

   4. Comenzile Care Contin Peste 80 % Produse Din Categoria ,,Produse Vrac / Bax'' Beneficiaza De Transport Gratuit Numai Daca Valoarea Depaseste 500 Lei.

   5. Observatie*: Comenzile Inregistrate In Fiecare Zi Dupa Ora 15.00 Vor Fi Expediate A Doua Zi Lucratoare. Comenzile Efectuate In Zilele De Vineri Dupa Ora 15.00, Sambata Si Duminica, Vor Fi Expediate In Cursul Zilei De Luni.

   6.  Atentie: Orice Comanda Care Nu Va Fi Confirmata Telefonic NU Va Fi Livrata !