

Din boabele de năut se poate obține și o făină de bună calitate, care este de cele mai multe ori întrebuințată la preparare chifteluțelor vegetariene; în India chiar fiind utilizată în pregătire...
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 150lei
Puteți plati convenabil și sigur cu cardul sau alegeti plata la livrare!
Conditiile receptionarii coletului si returnarea produselor !
Năutul poate înlocui într-o mare măsură proteinele din carne. Este un aliment gustos care se poate găti lăsând la înmuiat boabele de năut în apă rece timp de 10-12 ore, după care acestea se fierb în apă puțin sărată aproximativ 40 de minute. Se pot prepara tocănițe, pateuri și ale feluri de mâncare, foarte gustoase și sănătoase
Boabele de năut pot fi prăjite și râșnite, iar pudra rezultată în urma râșnirii poate fi folosită ca înlocuitor de cafea.
Din boabele de năut se poate obține și o făină de bună calitate, care este de cele mai multe ori întrebuințată la preparare chifteluțelor vegetariene; în India chiar fiind utilizată în pregătire multor preparate, ca de exemplu: falafelul.
Proprietăți ale năutului
Produs certificat ecologic.
Ingrediente: boabe de năut din agricultură ecologică
Gramaj: 500g
Informații nutritive
Valori medii pentru |
100g |
Energie |
1418 Kj / 336 kcal |
Grasimi |
5,4 g |
Din care acizi grași saturați |
0 g |
Glucide |
45,2 g |
Din care zaharuri |
2,6 g |
Fibre |
10,7 g |
Proteine |
21,4 g |
Sare |
0,1 g |
A se consuma de preferință inainte de: vezi pe ambalaj.
A se păstra la loc întunecat, uscat și răcoros.
Țară de origine: Turcia