• La reducere!
  • Nou

Muira Puama pulbere 200g

35,00 lei

Coaja și lemnul sunt considerate de secole ca fiind unele dintre cele mai bune medicamente ale indienilor sud americani (provine din Brazilia).

Cantitate
In Stoc

  Politica de livrare

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 150lei

  Politica de securitate

Puteți plati convenabil și sigur cu cardul sau alegeti plata la livrare!

  Politica de returnare

Conditiile receptionarii coletului si returnarea produselor !

Coaja și lemnul sunt considerate de secole ca fiind unele dintre cele mai bune medicamente ale indienilor sud americani (provine din Brazilia). Lemnul său foarte tare este renumit ca "lemn al potenței" fiind comparat cu yohimbe.

Muira Puama este arbust înalt de 1- 2 metri, care poate crește și până la 5 m înălțime. Răspândit în sudul și sud vestul Paraguayului, zonele muntoase din Columbia și în special în bazinul fluviilor Amazon, Rio Negro și Orinoco.

Muira Puama, conține diferiți esteri, rășini, substanțe amare și sitosterină, un glucozid, muira puamina, un principiu amar, o rezină, lipidă.

Acțiuni: tonic al sistemului nervos central, afrodisiac. Muira Puama este considerat un panaceu de către indigeni. Este un tonic neuro- muscular, produce o ușoară excitație cerebrală. Este și un afrodisiac renumit în Occident. Efectele acestei plante sunt durabile datorită faptului că se elimină lent din organism. Muira puama nu are efecte toxice; este tolerată perfect de organism.

 

Ingrediente: Muira Puama pulbere (pudra).

STY-RF_436

Referinte Specifice

Ti-ar Placea

chat Comentarii (0)