Categorii

Cum cumpar:

*Selectarea produselor dorite
In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Daca nu mai doriti sa cumparati nimic si doriti sa vedeti continutul cosului, apasati pe butonul Cos din dreapta sus. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare acosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Inapoi la magazin.


*Informatii pentru expediere
Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Inainte. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.


*Finalizarea comenzii
Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.
In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoara costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Metode de plata:

Aveti la dispozitie urmatoarele metode de plata:
1) Plata prin ordin bancar
Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.
2)Plata ramburs
Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.
3) Plata prin PayPal
Un mod simplu şi sigur de a plăti şi a fi plătit. Accepta carti de credit.

Metode de Transport:

1) Ridicare Personala: daca alegeti sa ridicati produsele dvs.
2) Curier Rapid: timp de livrare - aproximativ 24 ore, doar in orasele cu sediul Fan Courier
3) Posta Romana: timp de livrare 3-5 zile lucratoare.